€ 0,08
4 / 5

Halve luxe hulzen

Op voorraad
SKU
710X1
Extra halve hulzen luxe/houtlook waarmee u de hoogte van uw Torresol vliegengordijn beter kunt afstellen of waarmee u (bij een UNI vliegengordijn) een verspringend motief kunt creëren.
Levertijd
+
Deze halve hulzen zijn te gebruiken voor een luxe/houtlook vliegengordijn van Torresol. Gebruik ze bijvoorbeeld om uw vliegengordijn te verlengen of in te korten in combinatie met losse halve haken. Tevens kunt u ze gebruiken om bij een vliegengordijn een verspringend motief te creëren. U vindt deze onderdelen terug in de categorie "los materiaal". Succes met rijgen!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Halve luxe hulzen

Hoor het van onze klanten

Goed product

Ik had enige haast met een een vliegengordijn. Even gebeld en dit aangegeven; ze zouden het met spoed verzenden en inderdaad ... maandagmiddag besteld en woensdagmiddag in huis ! Klasse! Blij dat dit zo kon!

G Lalleman

Goed product

Heb hier half mei een aluminium Kettinggordijn mini zilvergrijs besteld voor 186.05 euro.Toen ik de doos kreeg en wij aan de slag konden met het ophangen van 102 aluminium kettingen, zagen we al snel dat de onderkant van het gordijn niet gelijk liep op sommige plaatsen. Van 2 kettingen hadden we maar een halve ketting gekregen en we kregen 1 reserve ketting erbij. We hebben alles op z’n plaats gekregen met hier en daar wat aanpassingen. Het gordijn laat openingen zien als het hangt omdat sommige kettingen gedraaid zitten. Niet bovenaan maar ergens in het midden...read more

MW

Goed product

gebeld met dit bedrijf omdat wij wat verkleurde hulsjes hadden. Heel snel opgelost door deze geweldige mensen, kosten 00000 Super service

Ed Raket

Goed product

Práchtig vliegengordijn! Goede klantenservice …

Tineke