Over Torresol

HARTELIJK WELKOM OP DE WEBSITE VAN TORRESOL NEDERLAND B.V.


Op deze website kunt u rechtstreeks "af fabriek" uw Torresol vliegengordijn bestellen. Ook kunt u een Torresol verkooppunt in uw regio zoeken om uw favoriete vliegengordijn daar te bekijken en te bestellen.

Voordat u uw Torresol vliegengordijn bestelt dient u de maat van uw deurkozijn op te meten. U heeft namelijk uw kozijnbreedte- en hoogte nodig om te kiezen uit diverse soorten vliegengordijnen. De levertijd is (indien voorradig en als het een voorraadpakket betreft) gemiddeld 2 werkdagen. Wij verwijzen u naar de kant-en-klaar aanbiedingspakketten, deze vliegengordijnen  zijn voor een zeer aantrekkelijke prijs geheel voorgeregen, u dient uw Torresol vliegengordijn dan enkel nog vanuit de doos op te hangen!

 


TORRESOL MARKTLEIDER IN VLIEGENGORDIJNEN


Torresol Nederland B.V. is sinds 1990 actief in Nederland als fabrikant, groothandel en distributeur op het gebied van kwalitatieve vliegengordijnen en horsystemen. Inmiddels kunt u bij een hecht dealernetwerk van ruim 250 verkooppunten en via deze website uw originele Torresol vliegengordijn aanschaffen! Wij adviseren u goed op te passen voor imitatie vliegengordijnen die met het blote oog niet te onderscheiden zijn van onze kwaliteitsproducten. Het verschil kunt u vaak zelf ervaren door het gewicht te voelen of door de dikte van een huls of kunststof draad nader te bekijken.


MEER DAN 25 JAAR ERVARING


Onze organisatie is in 1990 opgericht in Nederland en heeft van oorsprong Spaanse roots. Anno 2015 wordt via een dealernetwerk van ruim 250 verkooppunten het productassortiment met veel succes aangeboden aan de Nederlandse consument. Ruim 25 jaar ervaring op het gebied van vliegengordijnen en een eigen productiefaciliteit bij het hoofdkantoor te Helmond maakt Torresol Nederland B.V. een flexibele organisatie die kan inspelen op trends en behoeftes van de kwaliteitsbewuste consument.

 

Onze slogan luidt:

Hello Summer, Goodbye Insects!